Nieuwsbrief Duurzame Mobiliteit Juni 2018 - Bekijk online versie

Gezocht: #goedopweg-helden!

Tijdens de Week van de Mobiliteit zetten we #goedopweg-helden in de kijker. Helden die net dat ietsje meer doen rond duurzame mobiliteit.

Wie zet jou #goedopweg? Ken jij iemand die zich vrijwillig inzet en anderen aanzet om #goedopweg te gaan?  We zetten deze helden graag in de bloemetjes tijdens #WeekvdMobiliteit.

Nomineer nu je #goedopweg-held

Je #goedopweg-actie?

Laat Vlaanderen proeven van de voordelen van duurzame mobiliteit. Organiseer ook een actie tijdens Week van de Mobiliteit (16-22/09). Laat je inspireren op onze site.

Doe mee

Fietsvakantie? 5 tips!

De zomervakantie staat voor de deur. Ervaringsdeskundige Elke (Mobiel 21) geeft je in vijf tips mee waar je op moet letten als je er op uit trekt met de fiets.

Lees verder

Paraat voor de Schoolstraat

Test tijdens de Week van de Mobiliteit de schoolstraat uit. Dit is een straat die aan het begin en einde van de schooldag gedurende een half uur wordt afgesloten. De schoolpoort is rustiger, aangenamer en veiliger!
Lees verder

Mobiele maandag

Dat is 1 dag per week op een andere manier proberen te geraken waar je moet zijn. Te voet, met de fiets, de trein, de bus, de tram, de step, de wagen tot de P+R, … Of een combinatie van deze dingen.
Doe nu mee!

Office on wheels

De Kantoorbus is een rijdend kantoor. Vanaf 1 september zullen werknemers via negen filegevoelige trajecten met een kantoorbus naar hun werk in Antwerpen of Brussel kunnen rijden. 

Spring op de bus!

Blijf #goedopweg

Om onze #goedopweg-brief te blijven lezen, hebben we even je bevestiging nodig. Je gegevens worden dan ook enkel gebruikt om er voor te zorgen dat je de nieuwsbrieven ontvangt.

Bevestig je gegevens